LATE-NIGHT LEG WORKOUT

THE BEGINNING.. THE BOOK – BEHIND THE SCENES FUN

800x534x65a5260-800x534-jpg-pagespeed-ic_-tjbikp1uos

ouaqxyyk

_9788799770014

fullsizerender-2-2

– It all started with a cookbook… and a lot of fun 🙂 –

Jeg sad forleden dag og kiggede på nogle gamle billeder og videoer, og blev lidt nostalgisk. Jeg ved, at det er vigtigt at stoppe op en gang imellem og tænke tilbage på alle de gode og sjove stunder der har været.. Især når det kommer til iværksætteri, og man er i de hårde perioder.

En af de gode og virkelig sjove minder jeg har, som viste sig, at blive starten på noget sjovt, spændende og ikke mindst krævende, var hele ’skabelsen’ af den første bog jeg lavede i samarbejde med min partner Morten. Jeg lavede jo førhen en masse opskrifter, kost fif, trænings tip osv. som jeg delte på mine sociale kanaler.. Og da mine opskrifter gang på gang begyndte at blive kopieret, med henblik på andres egen vinding, uden at jeg fik credit for dem, begyndte jeg at tænke, at der muligvis kunne være en idé i det jeg havde gang i. Det var jo, til at starte med, blot terapi og sjov for mig. Jeg elskede jo blot at dele ud af mine erfaringer. Morten kontaktede mig tilbage i 2013, og vi blev enige om at vi skulle da lave en kogebog! Morten og jeg kender hinanden fra 2011. Vi valgte at gå udenom forlag, fordi vi ville helt selv lave den og være herre over den 🙂 Så ja, herfra startede alt det ‘madness’ aka The Protein Kitchen, vi så siden har haft gang i 🙂

Vi nåede endda at lave den på tre sprog, og har siden lavet en opfølger 🙂 Faktisk.. ja så skrev jeg bogen på engelsk, og oversatte så til dansk efterfølgende.. meget mærkeligt, I know.. Men jeg kan godt lide at skrive på engelsk 🙂

Det er så vildt at vi den dag i dag, har solgt og sendt bøger til hele verden.. Det er så surrealistisk at sende sin egen lille kogebog til folk i New Zealand, USA osv.

En af de sjoveste dage jeg har haft, har været med min absolut yndlingsfotograf Christian Radil, og min partner Morten, da vi skulle skyde alle billederne.. Vi spiste stort set alt maden hahaha.. så I kan næsten regne ud hvor mætte og overgearede vi blev haha! Så her har i lige lidt ‘behind the scenes’ fotos, så kan i næsten regne ud hvor sjovt vi havde det.. Jaja, man har jo kun det sjov man selv laver 🙂

IMG_3276-1

img_2430

IMG_3281-1

img_2435

img_2431

img_2432

img_2433

img_2434

Hvis i vil læse mere om vores kogebøger, kan i enten købe dem HER.. eller læse i tidligere blogindlæg HER.

VI KAN ALTSÅ OGSÅ STADIG SE ANSTÆNDIGE UD 😉

img_1049

God søndag til jer <3

Kram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATE-NIGHT LEG WORKOUT