WEDNESDAY DINNER

BUSY WEEKS & TRIP TO BERGEN

img_9457

img_9390

img_9351

img_9460

img_9459

img_9461

img_9463

Bloggen har den seneste tid været ret forsømt, da jeg har haft alt for meget at se til. Bloggen er jo for mig et sted hvor jeg kan dele mine budskaber, tanker, ideer, inspiration og hvad jeg nu end render rundt og laver 🙂 Men den seneste tid har jeg ikke haft nok timer i døgnet til også at poste herinde – når man er selvstændig, som jeg er, med The Protein Kitchen og Personlig træning, så mangler man ofte timer i døgnet (surprise :-))

Derfor benytter jeg mig en del af Instagram og Stories, da det er nemt og hurtigt at dele 🙂

Jeg skal nok blive bedre.. men heldigvis har jeg jo en masse opskrifter liggende herinde, som i jo kan have glæde af!

Anyways, jeg har lige haft to skønne dage i smukke Bergen, for at besøge min fantastiske veninde Vilde, som jeg skal afholde Crossfit Camp med her i uge 22! Der er kun 5 uger til, og vi glæder os helt vildt! Hvis du vil med, så har vi lige 2 pladser tilbage – så du skal være hurtig 🙂 Du kan læse mere på www.marbellafitness.com

Jeg har aldrig før været i Bergen – kun Oslo og Stavanger. Vejret er meget omskifteligt og det har både regnet, sneet og solen har skinnet mens vi har været her – Alle årstider på én gang haha.

Vilde og jeg har planlagt en masse fede og sjove workouts til ugen, og ellers er Marc og jeg blevet vist rundt i Bergen og spist god mad. I dag var vi oppe på Fløyen med udsigt udover hele byen! Det var så fint! Jeg var lige forbi Bergens første Joe & The Juice, hvor de også sælger vores TPK / Joe Muffins – det er stadig så vildt at opleve!

Nu sidder vi i lufthavnen på vej tilbage til KBH, og glæder mig til en travl dag i morgen 🙂

Jeg håber at i alle nyder jeres søndag!

Knus fra mig

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDNESDAY DINNER