BUSY WEEKS & TRIP TO BERGEN

FLOTTE ORD I POLITIKEN

img_8393

img_2423

img_7351

img_9399

Jeg blev så overrasket, da jeg fandt ud af at vores laksesalat, The Super Salmon, fra THE PROTEIN KITCHEN er blevet anmeldt af Politiken og sammenlignet med 4 andre laksesalater. Vi er så heldige at være havnet på en delt 1. plads 🙂 Jeg er så beæret over stolt! Det eneste er dog lige, at prisen er forkert – De er desværre kommet til at bytte rundt på en pris – Vores salat koster kun 45kr 🙂

Anyways… Det er så surrealistisk at se vores firma og produkt i avisen.. Tak til Politiken for de pæne ord!

Jeg tror det er det færreste af jer der ved, hvor hårdt vores produktion arbejder hver dag, hvor at levere et rent kvalitetsprodukt uden e-numre! Der er MEGET kærlighed og tanke bag alt hvad vi laver!

Har i endnu ikke smagt vores SUPER SALMON, så smut forbi Mad&Vin i Magasin, 7-eleven, MENY, Smiley Fitness eller bestil den på Nemlig.com 🙂

Vi bruger stressfri laks, som vi bager fra bunden med lime og krydderier. Vi tilsætter ABSOLUT INGEN e-numre eller andet klamt! Salaten er glutenfri. Og hey, så er vores emballage endda bionedbrydelig 🙂

BON APPETIT! 🙂

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY WEEKS & TRIP TO BERGEN