FÅ MIN HJÆLP TIL KOST & TRÆNING PÅ DEN SJOVE MÅDE

img_0104

img_4998

img_3964

Min mission i livet er at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker. Jeg elsker at vise hvor let, sjovt og lækkert det kan være, at leve sundt. 

Jeg brænder for sundhed, for sund madlavning, sjov træning og for at hjælpe andre med at finde den individuelle balance i livet. Balance og trivsel er individuelt, men for at nå dertil er det vigtigt at forventninger vs. realitet stemmer overens for at man ikke konstant vil gå og slå sig selv oveni hovedet.

Jeg får dagligt henvendelser fra folk, der ønsker min hjælp til at tabe sig, leve sundt, og i det hele taget få ny motivation og inspiration til kosten og træningen. Jeg har derfor nu valgt at gøre det endnu nemmere for dig at få min hjælp online. Du kan derfor nu nemt bestille kost- og træningsprogrammer online hos mig lige HER

img_7051

Jeg er så glad for, endelige at kunne åbne op for dette onlineunivers! Jeg håber, at jeg på denne måde kan hjælpe dig endnu mere! Så har du også brug for hjælp og brug for et motivationsboost, så klik endelig ind på min nye side 🙂

Mange ser meget sort/hvid på sundhed, og handler ofte efter ‘alt eller intet’-mentaliteten. Livet skal være let og sjovt, og det handler om at indarbejde de bedre og sundere vaner stille og roligt, og samtidigt nyde livet.

img_0885

Ligeledes skal træning være sjovt! Det skal være med til at give dig velvære, og give dig blod på tanden til at give den gas, når du træner, og dermed give endnu dig mere motivation og glæde.

Jeg har fokus på styrke, kondition, mobilitet, bevægelser og ja en masse sjov – og tilpasser selvfølgelig træningsformen efter dit niveau, behov og ønsker.

img_5847

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med en sundere livsstil, på den sjove måde 🙂

Knus fra mig,

Cecilie

Inden længe vil jeg åbne op for online forløb også 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN WEEKEND MED FULD FART PÅ