WORKOUT INSPIRATION - LEG WORKOUT

BREAKFAST & MY VITAMINS – A NEW MUST-TRY!

img_0760

img_3269

img_3274

img_0754

img_0755

img_0756

Ja, som i jo nok ved, så går jeg op i sundhed! I sund kost, træning og vitaminer. Kroppen skal have den rette brændstof for at fungere optimalt. Jeg oplever så mange piger og kvinder, der tror, at de bare skal spise få kalorier for holde sig slanke og ’sunde’.. Jeg kommer til at lave et helt indlæg dedikeret til netop dette emne! Anyways, jeg vil fortælle jer om et fantastisk nyt koncept jeg er stødt på, nemlig TakeDailyDet er endda et billigt koncept – og jeg kan give jer 50% på jeres første ordre, hvis i bruger koden CECILIELIND50 (dog gælder den kun i tre dage)

Det er en skræddersyet vitaminpakke, tilpasset dine behov, sendt lige til døren, så du ikke selv skal ud at købe vitaminglas ind i diverse butikker, og bruge lang tid på at finde det rette mærke osv. Det kan godt være en jungle. Dette er super nemt. Man tager en hurtig vitamintest, for at finde ud af præcis, hvad man har brug for at vitaminer i forhold til livstil, energiniveau, helbred osv. Derudover er de portionspakket – SÅ SMART! Så er man, ligesom mig, altid travl, på farten, med travle morgener, og nemt kan glemme at tage sine vitaminer, ja så er det en genial opfindelse! Der endda personlig og gratis rådgivning – Dét er virkelig service!

Deruover kommer vitaminerne i en super fin indpakning, med de sødeste citater bag på! 🙂 Det er en detalje, jeg er helt vild med 🙂

Jeg tager selv multivitamin, ekstra D, Omega-3 osv. Og selvom jeg spiser sundt, så er det vigtigt for mig, at give min krop de optimale forhold, og dermed give den de tilskud, den har brug for. Jeg er meget aktiv, og har krævende jobs – så vitaminer er et must for mig. Hvis jeg ikke tager mine vitaminer, kan jeg hurtigt mærke at jeg mangler lidt, og så har jeg lettere ved at blive syg.

Til jer, der kender mig, så ved i, at jeg kun skriver om det jeg kan stå inde for, eller som jeg mener er en god idé – Så jeg kan varmt anbefale TakeDaily! Give it a try 🙂

God søndag til jer <3

//

My new vitamins from TakeDaily – It is a GENIUS concept! 

I always take multivitamin, extra D, extra C, Omega-3, and antioxidants 🙂

To read the rest of the post above, press the translate button 🙂

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKOUT INSPIRATION - LEG WORKOUT