IMG_4293

LAUNCH PARTY

I går havde jeg æren af at være med til Julie Zangenberg- og Nicole Punzis release event for deres nye madprogram SUPERMAD, der kommer til at køre fast hver uge på deres youtube kanal! Det er et super godt tiltag, og jeg går selv ind for mange af de .
IMG_4251

GLUTEN FREE CHOCOLATE PEANUT BUTTER WAFFLES

PROTEIN WAFFLE HEAVEN <3 Easy to make! Ja, efter en lang arbejdsdag, der startede kl 3 i morges, havde jeg da fortjent en lille portion Protein Vafler! Det er så nemt at lave, at det var noget jeg kunne overskue i dag Du kan lave en endnu mere sim.
IMG_1508

NEW PERSPECTIVES…

A week in paradise… And new perspectives <3 Efter 7 dage i sydens sol, er jeg nu tilbage i Danmark igen. Jeg er lige landet, og jeg savner allerede campen. Marbella Fitness Camp er virkelig noget særligt. Hver gang kommer jeg hjem med et hel.
IMG_4058

FUN IN MARBELLA

Life is good, working out, having fun & meeting new people <3 Ja, som nogen af jer måske har set på Insta og snap, så hygger vi os gevaldigt hernede syd på. Vi er nu ved dag 4 på campen, og der har været så utroligt meget gang i den, at jeg ik.
IMG_3992

FINALLY IN MARBELLA

ARRIVED AT MARBELLA FITNESS CAMP <3 Endelig er jeg her! Jeg har virkelig set frem til denne uge. Afrejsen gik fint, og fik lov til at bruge første dag ved poolen i 30 grader og høj sol! Helt fantastisk! Især nu hvor jeg hører rygter om, at det bli.