img_8542

HAPPY DAYS IN BERLIN..

Så sidder vi i bilen på vej hjem igen fra Berlin. Det har været et par skønne dage, og vi har i dén grad nydt det  Men jeg glæder mig skam også til at komme tilbage til en masse spændende Jeg har taget en masse billeder, og jeg er ved at samle en lil.
img_8335

BERLIN

In Berlin… Efter nogle travle måneder, står denne weekend på en tur til Berlin.. Det er der flere grunde til, men en af dem er også for at få koblet hovedet lidt fra. Sidst jeg var i Berlin, var i 2011, så jeg har glædet mig til at komme tilbag.
48d1e85e-662c-4b72-aad0-7c629535bf6d

MY SIMPLE PROTEIN PANCAKES

My simple ‘basic’ recipe for my protein pancakes. Eat them for breakfast, or on the go… Go crazy in the kitchen and have fun being creative with the flavours <3 SIMPLE PROTEIN PANDEKAGER 1 banan 2 æg (du kan bruge æggehvider, hvi.
img_4584

A TRIP DOWN (PHOTOSHOOT) MEMORY LANE

Faldt lige over et par gamle billeder fra mit første ‘fitness’ photo shoot nogensinde, og så blev jeg da en smule nostalgisk og fandt en masse andre frem. Så her har du lidt fra gemmerne (ja lidt ego.. I know haha) Jeg fik blandt andet ta.
img_8188

A QUICK DINNER WOK… When you just need it to…

Når man ikke orker at lave mad.. Ja så kan bikse en hurtig wok sammen Jeg har nogle virkelig lange dage i øjeblikket.. og selvom jeg ELSKER at kokkerere, så orker jeg altså ikke det vilde madlavning altid. I dag blev det en hurtig wok, med ting jeg l.