img_7527

Det nemme, sunde mellemmåltid – Energi til t…

Som jeg har nævnte flere gange før (mange gange før måske :)) så går jeg jo op i, at finde produkter der ikke indeholder et hav af tilsætningsstoffer, men derimod naturlige kvalitetsingredienser. Derudover, så skal det være nemt for mig i øjeblikket..
img_7457

WHAT..? Det kan i da ikke? Det kan da ikke lade si…

Den kommentar får jeg tit fra folk, når jeg fortæller dem, hvad vi har gang i, i The Protein Kitchen Desværre kan jeg endnu ikke løfte sløret for, hvad der skal til at ske.. liiige om lidt. Men jeg er virkelig ved at dø af spænding over det Jeg glæde.
img_7420

EASY DINNER-WRAP

Det er jo ikke altid, at man lige orker at bruge så meget tid på madlavningen – Så i dag lavede jeg lige en hurtig lækker wrap, fyldt med Chili kylling pålæg og kalkun bacon fra Den Grønne Slagter! OG MUMS! Det smagte faktisk ligesom en BLT san.
img_7394

MY FAVOURITE RECIPE – PROTEIN PANCAKES

  VIDEO RECIPE AND TIP TO MAKE THE PERFECT PROTEIN PANCAKES <3 Da jeg så ofte får spørgsmålet hvordan jeg laver mine pandekager, tænkte jeg da lige, at jeg ville lave en lille hurtig video. I skal ikke tage jer af, at det er lidt ‘rookieR.
img_7383

YAY – 20% RABAT PÅ VORES LÆKRE GOODIEBOX

I mindes muligvis det indlæg jeg lavede tidligere omkring Goodiebox – Hvis ikke, kan i læse det lige HER. Det er desværre ved at være ALLER sidste chance for at få fingrene i den lækre box. I har faktisk kun til og med i morgen. Derfor synes vi.