IMG_4564

WAFFLE LOVE

Today’s breakfast date & Protein Waffle Love <3 I dag havde jeg æren af at spise morgenmad med min veninde Maya, der er København denne uge. Jeg har ikke set Maya siden sidste år, så det var skønt at catche up Vi fik en lækker morgenmad .
13402502_1063032627097219_294736388_n

Q&A – What do you want to know?

Det er vidst på tide med en lille ‘Q&A’ Så send mig endelig jeres spørgsmål! Hvad vil i vide :)? Fyr løs i kommentarfeltet nedenfor, eller send mig en mail på cecilie@theproteinkitchen.dk! Jeg glæder mig til at høre fra jer Billedet f.
IMG_4469

SUNDAY DINNER

Sunday meal by the sea… My secret hiding place <3 Lige siden jeg kom hjem fra Spanien, har jeg styrtet rundt. Det har virkelig været en begivenhedsrig uge. I går stod den på polterabend for min gode veninde Marie Louise, der skal giftes mege.
IMG_4293

LAUNCH PARTY

I går havde jeg æren af at være med til Julie Zangenberg- og Nicole Punzis release event for deres nye madprogram SUPERMAD, der kommer til at køre fast hver uge på deres youtube kanal! Det er et super godt tiltag, og jeg går selv ind for mange af de .
IMG_4251

GLUTEN FREE CHOCOLATE PEANUT BUTTER WAFFLES

PROTEIN WAFFLE HEAVEN <3 Easy to make! Ja, efter en lang arbejdsdag, der startede kl 3 i morges, havde jeg da fortjent en lille portion Protein Vafler! Det er så nemt at lave, at det var noget jeg kunne overskue i dag Du kan lave en endnu mere sim.