IMG_5466

HARD TO KEEP UP…

Another crazy week… <3 Pyha.. Nogle gange er det altså liiige lidt svært at følge med… Jeg føler lidt at jeg render rundt som en tasmansk djævel fra det ene sted til det andet haha… I forsøget på at få alle rammer til at spille, .
IMG_5379

WHAT AN OPENING!!!!…. THE PROTEIN KITCHEN AT…

Sikke et par vanvittige dage vi har haft på Copenhagen Street Food!! Det er den fedeste stemning herude.. Og vi har været SÅ utroligt heldige med vejret! Jeg er SÅ overvældet over den fantastiske start vi har haft herude, og ALLE har været så søde og.
IMG_5394

GLUTEN FREE VANILLA-MOCHA PROTEIN PANCAKES

Simple Protein Pancakes for a lovely Saturday <3 Woooow… Det har virkelig været en crazy uge med åbning af vores nye stand på Papirøen – Copenhagen Street Food Jeg har ikke fået meget søvn, og ej heller haft tid til at gå i køkkenet og.
FullSizeRender-7

MUST-HAVE ‘GADGET’ TIL KVINDER!

Det er jo en ret privat sag at tale om, og ikke nødvendigvis det mest sexede emne at bringe op.. Men til alle jer kvinder derude, læs endelig resten af indlægget… Det ville kunne gøre jeres liv lidt lettere  Jeg skrev tidligere om menstruations.
IMG_5291

HEALTHY FOOD AT COPENHAGEN STREET FOOD

 ‘ WUHUU… Nu er vi virkelig ved at være tæt på åbningen af vores stand – THE PROTEIN KITCHEN – ude på papirøen! På fredag ved middagstid, åbner vi op for vores sunde street food! Jeg kommer til at være i standen det meste af w.