IMG_6430

SUNDAY MORNING THERAPY

My morning therapy… <3 Når jeg arbejder så meget som jeg gør, kan jeg have svært ved at finde til til at træne. Mange spørger mig hvor mange gange om ugen jeg træner… Var jeg blevet spurgt for 2-3 år siden, så var det i hvertfald 5-6 g.
byrgerFullSizeRender

BURGER BATTLE… LIVE I KBH

Hvis nogen af jer har fulgt med på min snap eller instagram de seneste dage, har i nok bemærket, at jeg i går aftes skulle dyste om byens bedste burger mod 4 andre kokke til Copenhagen Cooking i Øksnehallen (i forbindelse med Food Festivallen). Det v.
IMG_6120

A BEAUTY MUSTHAVE…! BLOGLY GOODIEBOX MED 10%…

WUHUU! SÅ landede vores lækre Blogly Goodiebox endelig Vi er 5 bloggere fra Blogly der sammensat en lækker Goodiebox til jer med nogle af alle vores skønhedsfavoritter! Du kan købe vores box lige HER Og endnu en bonus er, at i lige nu kan få 10% raba.
IMG_6067

VEGGIE HEAVEN.. QUICK HEALTHY DINNER

– Today’s quick veggie dinner –  Jeg har haft en arbejdsdag der startede kl 4 i morges, og den er endnu ikke slut.. så jeg orkede ikke ligefrem den vilde gourmet middag Jeg kogte bare noget økologisk bønnepasta, og så ristede jeg fa.
FullSizeRender-5

FIRST THING I DID IN CPH…

Just came back from Marbella… And guess what I did, as soon as I landed…. SÅ er jeg jo tilbage fra en FANTASTISK uge i Marbella.. Nøj, hvor har det bare været en uge, jeg aldrig nogensinde vil glemme. Alle har været så søde! Ja, det er vi.